Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Snížení energetické náročnosti veřejného osvětlení města Sokolov (1. část) - 3. vyhlášení
Odesílatel Tomáš Najvar
Organizace odesílatele SOTES Sokolov spol. s r.o. [IČO: 25248758]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 27.03.2024 15:52:01
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,
děkujeme za vaše dotazy a omlouváme se za případné nedorozumění. Rádi bychom vám poskytli upřesnění k vašim otázkám, abychom zajistili jasné porozumění zadání a požadavků našeho projektu.

add 1. Konektivita mezi rozvaděčem VO a zaměstnancem: Konektivita a komunikace mezi rozvaděčem veřejného osvětlení (VO) a správcem budou zajištěny prostřednictvím GSM modulu. Tuto konektivitu zajistí vybraný uchazeč, který bude odpovědný za integraci a funkčnost systému v rámci celého projektu. Důraz klade na spolehlivé a bezpečné přenosy dat, aby bylo zajištěno efektivní monitorování a řízení rozvaděčů.

add 2. Bodový výpočet v zadávací dokumentaci: Bodové hodnocení bude založeno na analýze světelné ztráty, jak je definováno v příloze č. 8 zadávací dokumentace. Tento výpočet vychází z testovacího reportu dle normy LM80 a z podrobného popisu výrobce o použitých materiálech ve svítidlech. Více bodů získá řešení, které dokáže efektivněji minimalizovat světelnou ztrátu s využitím méně krycích vrstev LED čipů, což přispívá k vyšší energetické efektivitě a snížení nákladů na osvětlení.

add 3. Specifikace rozvaděčů VO: Ano, všechny rozvaděče VO musí po rekonstrukci splňovat uvedené specifikace. Tyto požadavky zahrnují kapacitu pro násobky tří 3F napájecích větví s maximálním proudovým zatížením 3x60A, včetně elektroměrové části pro distributora elektrické energie, krytí IP 54, přímé měření do 80A, průřez přívodního kabelu do 50mm² a výstupního kabelu do 16mm². Tyto specifikace jsou zásadní pro zajištění bezpečnosti, spolehlivosti a efektivní distribuce elektrické energie v rámci systému veřejného osvětlení.
S pozdravem
Tomáš Najvar
jednatel společnosti

SOTES Sokolov spol. s r. o.
Chebská 1939
35601 Sokolov