Veřejná zakázka: ZŠ Švabinského – oprava rozvodů vody - projekční práce

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 2292
Systémové číslo: P23V00000066
Datum zahájení: 20.03.2023
Nabídku podat do: 12.04.2023 09:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: ZŠ Švabinského – oprava rozvodů vody - projekční práce
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky je zpracování projektové dokumentace pro výběr zhotovitele a realizaci stavby: „ZŠ Švabinského – oprava rozvodů vody“, a to včetně všech potřebných podkladů a kompletní inženýrské činnosti pro případné ohlášení stavby/stavební řízení, pokud to dle věcného rozsahu bude nezbytné.

Rozsahem je kompletní náhrada/výměna rozvodů studené vody a TUV od fakturačních měřidel, tj. veškeré páteřní/hlavní rozvody, stoupací vedení a odbočky z těchto rozvodů k jednotlivým odběrním místům vody dle stávajících potřeb školy, event. již známých budoucích záměrů. Nové trasy mohou být vedeny buď v místech stávajících tras nebo paralelně s nimi či v nových/jiných trasách, bude-li to účelné a možné. Součástí projektové dokumentace je i zkreslení tras výchozího/současného vedení rozvodů + trasy nové včetně vyznačení, kde budou nové rozvody nahrazovat rozvody stávající (tj. současné rozvody bude nutno nejdříve demontovat) a kde bude vedena nová trasa souběžně/jinak. Vždy včetně všech souvisejících stavebních oprav/úprav kolektorů, prostupů, šachet, požárních ucpávek a izolací dle aktuální potřeby a legislativy. Veškeré stoupací vedení a odbočky oddělit vhodně přístupnými armaturami, na páteřních rozvodech armatury vždy minimálně tak, aby bylo možno oddělit/odstavit celou budovu od systému. Stávající poměrová měřidla budou nově osazena, počet/umístění poměrových měřidel může být navýšen. Alespoň hlavní/oddělovací armatury označit vhodným jednotným způsobem, aby byla možná jejich rychlá identifikace. Celkový rozsah následné realizace rozdělit na etapy tak, aby realizace mohla být prováděna postupně v průběhu prázdnin (předpoklad cca 3 etapy).

Součástí projektové dokumentace je vypracování rozpočtu a výkazu výměr rozděleného na jednotlivé etapy, vždy včetně podrobného popisu a jasné identifikace větve i se zahrnutím nutných dočasných propojek původních a nových rozvodů během postupné realizace.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výzvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 600 000 Kč bez DPH

Místo plnění

  • Sokolov

Zadavatel

  • Úřední název: Město Sokolov
  • IČO: 00259586
  • Poštovní adresa:
    Rokycanova 1929, 356 01 Sokolov
  • Název odboru: Odbor rozvoje města
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60051796

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://ezak.sokolov.cz)

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Hodnocení nabídek

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky